Köszönöm, hogy rátaláltál a 2020 végén élesített honlap-blogomra, és hálás vagyok, ha szívesen böngészel az írásaim és a fényképeim között! Érdekel a véleményed, az érzések és a gondolatok, amelyeket kivált. Örömmel fogadom a bírálatokat, de elviselem a bátorítást is. A kéréseknek és kívánságoknak igyekszem eleget tenni.

Blogcikkeim több célt szolgálnak, melyek között kiemelten fontos, hogy élményt nyújtson és hasznos legyen mások számára. Az idegenvezetés és a túravezetés csak pár napig tart, a szó elszáll, de a blogon szüntelenül foglalkozhatom az utazásaimmal és túráimmal; képekben mesélhetem el a tájélményt, amit átéltem, miközben nagy izgalommal és izomerővel csavarogtam a világ egy-egy pontján.

Túrákat vezetek és előadásokat tartok önkéntesen vagy megállapodás szerint, fotózom, írok és lektorálok. Túrás utazó vagyok, idegenvezetőként is az aktív, sportos, túrasportokkal átitatott, fenntartható utazásokat kedvelem. Szívesen fedezek fel és mutatok be új helyeket. A blogomat több mint 40 ezren látták, a látogatások száma 100 ezer körül van. Bízom benne, hogy mutatok új szemszöget és adok néhány hasznos tippet és tanácsot! Az írásaim szakmaiságát a hosszú utazó és természetjáró múltam és a magas környezettudományos képzettségem biztosítják.

Szívesen válaszolok a kérdésekre, és nyitott vagyok az együttműködési javaslatokra, ötletekre. Drótpostán kereshetsz bátran:

ELÉRHETŐSÉGEM – C O N T A C T:
E M A I L: f.teo73#freemail#hu

Legfontosabb munkakapcsolataim

Holocén Természetvédelmi Egyesület
Zöld Kör
Curie Alapítvány
MaViGe Makroszkopikus Vízi Gerinctelenek Kutatási Konferencia
MFT Magyar Földrajzi Társaság
TIT Jedlik Ányos Tudományos Ismeretterjesztő Társulat
JUF Járatlan Utakon Fesztivál
OEE Országos Erdészeti Egyesület
Világlátó Utazási Iroda
COMTRANS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
RoliTúra Utazási Iroda

Views: 381